728 x 90

Разполовиха Audi Q7 след катастрофа в Русия, шофьорът избяга невредим

    Макар и да нямаме достатъчно информация около катастрофата, предшествала снимките тук, самите фотоси говорят достатъчно. Това Audi Q7 е претъряло толкова тежък удар, че купето му е срязано на две. Комбинацията от много висока скорост и страничен удар точно в центъра на каросерията гарантира фаталния край за немската машина. За радост, шофьорът остава невредим, а

    Макар и да нямаме достатъчно информация около катастрофата, предшествала снимките тук, самите фотоси говорят достатъчно. Това Audi Q7 е претъряло толкова тежък удар, че купето му е срязано на две.

    Комбинацията от много висока скорост и страничен удар точно в центъра на каросерията гарантира фаталния край за немската машина. За радост, шофьорът остава невредим, а дори напуска мястото на катастрофата броени минути след нея.

    Впечатление прави, че част от компонентите на машината са "разхвърляни" на метри от основното тяло – една от седалките е в тревата до пътя, а ауспухът лежи далеч зад мястото, на което се поставя.

    Друг любопитен факт е, че таванът на автомобила – вътрешната тапицирана част, остава цяла и почти невредима.

    В момента тече разследване на полицията за причините за катастрофата. Предстои да стане ясно и на кого принадлежи колата.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт