728 x 90

Видео: Спортен Morgan се вряза в джипка Audi с висока скорост

    В интернет се появи видео от катастрофа на спортен автомобил от британската марка Morgan  с кросоувър Audi, която става в Англия. Клипчето от видеорегистратора на немския SUV е публикувано в YouTube. Инцидентът става в края на миналия месец на шосе А5 недалеко от Шросбъри (графство Шропшир). В кросоувър Audi под управлението на трийсетгодишния доктор Сид

    В интернет се появи видео от катастрофа на спортен автомобил от британската марка Morgan  с кросоувър Audi, която става в Англия. Клипчето от видеорегистратора на немския SUV е публикувано в YouTube.

    Инцидентът става в края на миналия месец на шосе А5 недалеко от Шросбъри (графство Шропшир). В кросоувър Audi под управлението на трийсетгодишния доктор Сид Хасан с голяма скорост отзад се врязва спортното кабрио Morgan Plus 4.

    "Намалихме скоростта заедно с другите автомобили пред натоварено кръгово кръстовище. Изведнъж отнякъде се появи този джентълмен, каращ в висока скорост. Отначало изпаднах в шок. Но веднага си спомних, че съм лекар от бърза помощ и само след няколко секунди бях около шофьора на спортната кола", – отбелязва Хасан. Скоро след това на мястото на катастрофата пристигат полицаи и линейка.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт