728 x 90

Бихте ли възстановили тази Toyota Supra на под една година?

    Както е известно, възродената спортна кола Toyota Supra няма да се предлага официално на родния пазар. Причините за това не са ни известни, но не те са тема на този разговор. Намерихме един интересен, но доста труден начин да имате японското купе у нас – да го внесете от САЩ, след претърпяна катастрофа. Предлагаме на

    Както е известно, възродената спортна кола Toyota Supra няма да се предлага официално на родния пазар. Причините за това не са ни известни, но не те са тема на този разговор.

    Намерихме един интересен, но доста труден начин да имате японското купе у нас – да го внесете от САЩ, след претърпяна катастрофа. Предлагаме на вашето внимание един подобен екземпляр.

    Знаем, че ударът изглежда доста сериозен, но добрата новина е, че родните факири могат да ремонтират на практика всичко. От снимките е видно, че возилото се е срещнало с дърво, което е оставило сериозна следа върху предната част на автомобила.

    Колата е от първата серия Launch Edition, което я прави още по-ценна и рядка. Лошата новина е, че двигателят към момента не може да бъде стартиран заради удара.

    Засега няма данни за търга, на който тази Supra ще бъде продадена. С интерес ще следим развитието на цената.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт