728 x 90

Ще възстановяват това "отхапано" BMW X6 M! (видео)

    Виждали сме какви ли не случаи на възстановени ударени коли. Със сигурност и вие сте запознати с майстори като Артур Тусик от Русия, който успява буквално да върне мъртъвци на пътя. Но толкова смачкана кола не бяхме срещали. По-скоро, "отхапана" тъй като половината от предната част на това BMW X6 M на практика липсва. YouTube

    Виждали сме какви ли не случаи на възстановени ударени коли. Със сигурност и вие сте запознати с майстори като Артур Тусик от Русия, който успява буквално да върне мъртъвци на пътя.

    Но толкова смачкана кола не бяхме срещали. По-скоро, "отхапана" тъй като половината от предната част на това BMW X6 M на практика липсва.

    YouTube каналът SalvageMasterV се занимава точно с това – възстановяване на смачкани коли, които се реставрират до заводско състояние.

    Този път предизвикателството изглежда много сериозно, но механикът зад проекта казва, че чака още един автомобил, който ще бъде използван като донор за части.

    Интересното е, че смачканата Х6-ца успява да слезе на собствен ход от платформата, която я вози, въпреки огромните си липси.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт