728 x 90

Руски механик върна към живот смазано Subaru Forester (видео)

    Интернет пространството отдавна е наясно с възможностите на руския майстор Артур Тусик, който сме виждали да възстановява какви ли не смачкани автомобили. В последното си видео в "пациент" на Тусик се превръща Subaru Forester от предходното поколение, който е ударен сериозно отпред, но има щети и по дясната си страница. Както винаги, Тусик възстановява панелите,

    Интернет пространството отдавна е наясно с възможностите на руския майстор Артур Тусик, който сме виждали да възстановява какви ли не смачкани автомобили.

    В последното си видео в "пациент" на Тусик се превръща Subaru Forester от предходното поколение, който е ударен сериозно отпред, но има щети и по дясната си страница.

    Както винаги, Тусик възстановява панелите, които подлежат на ремонт, а други сменя. Когато предницата е напълно разглобена, той измерва старателни различни ъгли, за да гарантира, че разстоянията между различните компоненти ще са прецизни след финалната сглобка.

    Работата му отново е впечатляваща. Отнема му осем дни да върне към живот смачкания Forester, а целия процес можете да видите компресиран в 16:30 минути.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт