728 x 90

На това му се вика късмет: Две еднакви Lambo Aventador се удариха един в друг

Сингапур, 7 юни. Такава гледка можете да видите може би само на няколко места в света. Жълто Lamborghini Aventador S удря друго Lamborghini Aventador S. Става дума за два жълти екземпляра от модела, като първият от тях чака на червен светофар. Вторият се приближава с доста висока скорост и явно не преценява разстоянието. Следва, както можете

Сингапур, 7 юни. Такава гледка можете да видите може би само на няколко места в света. Жълто Lamborghini Aventador S удря друго Lamborghini Aventador S.

Става дума за два жълти екземпляра от модела, като първият от тях чака на червен светофар. Вторият се приближава с доста висока скорост и явно не преценява разстоянието.

Следва, както можете да се досетите от снимките, удар на единия автомобил в другия. Смята се, че собствениците са приятели, тъй като са били засечени заедно в движение малко преди инцидента.

Добрата новина е, че няма пострадали при инцидента. И двете коли са откарани от мястото на репатраци, а състоянието им изглежда не много тежко, ако това изобщо може да се каже за катастрофирал автомобил от такъв ранг.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт