728 x 90

14-27.10: Роботите идват в Сердика център

Какво ще кажете за робот–актьор? Или пък личен асистент? А защо не цял робобалет? Всички те и много други ще радват посетителите на мол Serdika Center в София всеки ден от 14 до 27 октомври между 12:00 и 20:00 ч. на голямата ротонда – вход свободен! Ето и с кого ще се срещнем:Thespian. Можеш ли

Какво ще кажете за робот–актьор? Или пък личен асистент? А защо не цял робобалет? Всички те и много други ще радват посетителите на мол Serdika Center в София всеки ден от 14 до 27 октомври между 12:00 и 20:00 ч. на голямата ротонда – вход свободен!

Ето и с кого ще се срещнем:
Thespian. Можеш ли да познаеш, когато някой лъже? Роботът Thespian е актьор, усвоил до съвършенство човешките емоции. Той може да те разсмее, да те разплаче, а дори и да те излъже. Задавай му въпроси – той обича да разговаря с публиката.

Promobot. Запознай се с Promobot – асистентът за когото всеки си мечтае! Той може да разпознава и запомня хора, да разговаря с тях и да се разхожда наоколо. А после запазва любимите спомени като отпечатва снимките ти на хартия.

Hero Mirror. Прегърни любимия си супергерой пред огледалото Hero Mirror! Иновативната технология, вградена в огледалото позволява да си избереш герой и той да се появи до теб в реални размери. Децата го обожават – възрастните също! Кой не би искал да се срещне очи в очи с Елза от Замръзналото кралство?

iPAL. Най–добрият приятел на децата е тук! iPAL запомня кой е неговият собственик и е отдаден на това да го прави щастлив. Роботът е изобретен в Китай, където родителите отсъстват за дълго време от вкъщи и искат децата им да бъдат обгрижвани и да се учат на нови неща. iPAL е детегледачката на китайските семейства.

ALPHA. Време е малко да се раздвижим! Роботът-гимнастик ALPHA може да се движи във всички посоки. Той върти и задвижва всяка част на тялото си и дори танцува! Управлявай го лесно и на мига с Android приложението.
Dancing robots – Наближава истински робо-спектакъл. Робо-танцьорите превземат сцената. Те са признати за най – подвижните роботи на света и определено знаят как да впечатлят. Виж как се движат в такт с музиката и танцуват в синхрон като истинска денс-група.

MISS FACE. Знаеш ли, че съществува робот-бийтбоксър? MISS FACE е първият проект, който може да изпълни всяка мимика на човешкото лице. Вграденият изкуствен интелект позволява на робота да разговаря с хората, да разказва шеги, да се мръщи и, разбира се, да пее. Какво би искал да ти покаже MISS FACE?

Robot Aibo. Роботът – домашен любимец Aibo няма как да не стопли сърцето ти. Игривото кученце веднага ще ти заплени с уникалния си характер. То прави всичко като едно истинско кученце – от чесане зад ухото до това да ви оближе лицето.

Robofish. Малкият Немо вече има робо-приятел! Robofish плува и се държи като истинска риба и дори се разбира много добре с другите обитатели на аквариума. Виж как се върти, свети и живее подводния си живот.

Chess player. Дали един човек е способен да победи професионален робо-шахматист? Гросмайсторът сред роботите ще може да предизвика трима опоненти едновременно. Приемаш ли предизвикателството?

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт