728 x 90

Двама братя елфи, вълшебства и много приключения в новия трейлър на "Напред" (видео)

Дисни и Пиксар не спират да ни изненадва с все по-шантави сюжети и разкриване на светове, които дори най-развинтената фантазия не може да сътвори! Напред е изключително цветната и иновативна продукция, с която създателите на Университет на таласъми са решили буквално да ни потопи в една нова реалност, в която кентаврите боядисват стени, малки, симпатични

Дисни и Пиксар не спират да ни изненадва с все по-шантави сюжети и разкриване на светове, които дори най-развинтената фантазия не може да сътвори! Напред е изключително цветната и иновативна продукция, с която създателите на Университет на таласъми са решили буквално да ни потопи в една нова реалност, в която кентаврите боядисват стени, малки, симпатични динозаври поддържат зелените ливади пред всеки дом, а така обожаваните в наши дни еднорози са тези неприятни същества, които ровят по кофите.

В новия трейлър на Напред ставаме свидетели на бурната младост на главните герои – братя елфи, които са готови да изпитат характера и волята си до краен предел. И двамата вече са навършили 16 години и е време да получат безценен подарък, завещан от баща им – жезъл с изключителни магически сили, с който биха могли да го върнат към живота.

Ще разполагатобаче само с 24 часа, за да предприемат пътуването на живота си и да разкрият истина, която се крие в необикновения дар. Дали мечтата им поне за малко, поне за последно, да видят пак обичания си баща и какво ще се случи в най-ексцентричната реалност, която сте виждали? Ще разберем този март в кината на 2D и 3D.

Режисьор и сценарист на Напред е Дан Сканлън (Колите), а продуцент е Кори Рей. Това е и екипът, който стои и зад Университет за таласъми. Музиката е на Джеф Дана (Добрият динозавър) и Михаел Дана (Животът на Пи). Кината ще бъдат обсебени от магически създания и непредсказуеми случки, а дотогава тръпнем в очакване и продължаваме "Напред" към 6 март!

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт