728 x 90

Lego създаде модел на суперавтомобила Nissan GT-R от 300 елемента

Датската компания Lego представи модел на суперавтомобила Nissan GT-R Nismo, състоящ се от 298 детайла. При това разработчикът сравни характеристиките на играчката с данните на оригиналното купе. За разработката на модела от Lego бяха необходими примерно 12 месеца, докато за създаването на истинския Nissan GT-R Nismo отидоха повече от 10 години. Конструкцията на автомобила се

Датската компания Lego представи модел на суперавтомобила Nissan GT-R Nismo, състоящ се от 298 детайла. При това разработчикът сравни характеристиките на играчката с данните на оригиналното купе.

За разработката на модела от Lego бяха необходими примерно 12 месеца, докато за създаването на истинския Nissan GT-R Nismo отидоха повече от 10 години. Конструкцията на автомобила се състои от повече от 90 хиляди детайла, а на играчката – от 298 детайла. Монтажът на суперколата отнема приблизително 8 часа, а на опитен почитател на конструкторите Lego – около 20 минути (около 1 час – за неопитен). Моделът играчка ще се появи в продажба през 2020 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт