728 x 90

УНИЦЕФ с инициатива за набиране на средства в подкрепа на децата

Като част от своята дългосрочна програма за редовно дарителство, УНИЦЕФ започна инициатива за набиране на средства за три ключови области, в които подкрепя децата в България: Ранно детско развитие, Приобщаващо образование и Осигуряване на безопасна учебна среда. Основното послание на кампанията е: „Всичко е възможно в мечтите на децата, но въображаема помощ не стига. Нужна

Като част от своята дългосрочна програма за редовно дарителство, УНИЦЕФ започна инициатива за набиране на средства за три ключови области, в които подкрепя децата в България: Ранно детско развитие, Приобщаващо образование и Осигуряване на безопасна учебна среда. Основното послание на кампанията е: „Всичко е възможно в мечтите на децата, но въображаема помощ не стига. Нужна е истинска“.

„Вярвам, че всеки един може да допринесе за промяна на живота на най-уязвимите деца. УНИЦЕФ работи, за да може всички те да се радват на своите права и да развият пълния си потенциал. Най-ефективният начин за устойчива подкрепа на работата на Детския фонд на ООН е чрез редовни месечни дарения. Няма такова нещо като „малко“ дарение, защото когато се съберат усилията на всеки един от нас заедно можем да постигнем много!“ – коментира представителят на УНИЦЕФ в България, д-р Джейн Муита.

„Децата имат голямо въображение и често си измислят приятели и закрилници, но е важно да имат истински. Ако мога да помогна дори на едно дете да получи шанс за по-добро бъдеще, ще бъда шастлив! Подкрепете програмата на УНИЦЕФ и станете БЛАГОДЕТЕЛ на децата в нужда“ – призовава Юлиан Вергов

"Децата намират начини да се приспособят и да се справят и с най-тежките ситуации. Въображаемите приятели са един от тях, но те не са достатъчни. Да погледнем към нашето бъдеще – към децата и да им помогнем по пътя на израстване“ – споделя мотивацията си Радина Думанян.

Всеки желаещ може да се присъедини към Благодетелите на УНИЦЕФ с автоматични месечни дарения от 5 лева през мобилния си телефон, като изпрати SMS с текст 5 към номер 1021. Дарителят запазва пълен контрол върху даренията си и има възможност да смени сумата или да прекрати да дарява по всяко време, като изпрати безплатен SMS с буква S или STOP на 1021. Дарения могат да се правят и онлайн – на dari.unicef.bg.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт