728 x 90

Играчка-модел от $8000 за McLaren Senna

    Компания Amalgam представи играчка-копие на хиперавтомобила McLaren Senna. Оригиналната кола беше показана в края на миналата година и е в чест на легендарния бразилски пилот от Формула 1 Айртон Сена. Моделът е изпълнен в мащаб 1:8. Желаещите да притежават миниатюрно копие на колата може да го направят срещу минимум $8184. С допълнителните опции стойността на

    Компания Amalgam представи играчка-копие на хиперавтомобила McLaren Senna. Оригиналната кола беше показана в края на миналата година и е в чест на легендарния бразилски пилот от Формула 1 Айртон Сена.

    Моделът е изпълнен в мащаб 1:8. Желаещите да притежават миниатюрно копие на колата може да го направят срещу минимум $8184.

    С допълнителните опции стойността на модела може да стигне до $10 584. Преди премиерата си играчката е била проверена за съответствие от дизайнерите и инженерите на McLaren.

    Разработката на играчката е отнела около 3000 часа. Дължината на модела съставлява 60 сантиметра. При поръчка на копие от McLaren Senna клиентите може да избират различни варианти за изпълнение на интериора и екстериора.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт