728 x 90

Lego с копие на Bugatti Chiron, което вдига 20 км/ч (видео)

Lego представи пълноразмерно копие на суперавтомобила Bugatti Chiron. Колата от кубчета може да се движи със скорост до 20 км/ч и има работещи фарове. Дизайнът на модела на практика напълно повтаря Bugatti Chiron. Спортният автомобил-играчка е изпълнен от 1 милион кубчета. За неговото създаване са били нужни 13 438 часа. Работата над модела е дело

Lego представи пълноразмерно копие на суперавтомобила Bugatti Chiron. Колата от кубчета може да се движи със скорост до 20 км/ч и има работещи фарове. Дизайнът на модела на практика напълно повтаря Bugatti Chiron.

Спортният автомобил-играчка е изпълнен от 1 милион кубчета. За неговото създаване са били нужни 13 438 часа. Работата над модела е дело на Lego Technic. В движение Bugatti Chiron от конструктора се привежда чрез двигател с 5 к.с., който също е събран от детайли Lego.

Теглото на колата-играчка съставлява 1500 кг, а максималната ѝ скорост е 20 км/ч. Копието на "детското" бугати вече премина изпитания на писта в Германия от професионален пилот.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт