728 x 90

Пакостникът "Гринч" идва по кината с гласовете на Иван Юруков и семейство Петканови (трейлъри)

Необичайното битие на зеления сърдитко, удобно обособено около компанията на верния му другар Макс, и разпростиращо се до мрачната изолирана пещера, по-известна като негов дом, ще бъде представено по уникален и забавен начин. А нечуваните до момента планове за кражба на Коледата ще се превърнат в заплаха от най-висока степен. Не позволявайте на Гринч да

Необичайното битие на зеления сърдитко, удобно обособено около компанията на верния му другар Макс, и разпростиращо се до мрачната изолирана пещера, по-известна като негов дом, ще бъде представено по уникален и забавен начин. А нечуваните до момента планове за кражба на Коледата ще се превърнат в заплаха от най-висока степен. Не позволявайте на Гринч да открадне и вашата Коледа – от 23 ноември в кината на 2D, 3D и 4DX.

Вече знаем много за един от най-колоритните образи на Illumination и Universal Pictures – начумереният, ексцентричен до върха на нестандартната си прическа, Гринч. Това, което не знаем обаче е, че някои от героите в дългоочакваната продукция са озвучени от талантливия актьор Иван Юруков и прекрасното семейство Петканови. С много ентусиазъм и енергия те „влизат в обувките“ на своето анимационно „аз“ и внасят още повече чар в супер позитивната и забавна анимация.

Иван Юруков дава гласа си на една от най-ключовите роли във филма, която съпровожда зрителите през цялото „гринчовско“ приключение и дава непринуден и обективен поглед на историята, а именно – тази на разказвача. С голям опит в озвучаването и добре познат с ролите си в редица български филми и театрални постановки, Иван Юруков придава авторитет както на ролята, така и на целия сюжет със специфичната дълбочина и характер на гласа си.

Алекс и Дани Петканови влизат в новото си амплоа за първи път и изключително развълнувани за своеобразната филмова авантюра, в която се впускат. Но професионализмът и неподражаемата положителна нагласа, с която атрактивното семейство е познато и обичано от всички, влизат в пълна сила и превръщат ролите им в съвсем естествен огледален образ на самите тях.

В "Гринч" Алекс и Дани озвучават щастливи хора от градчето Койвил, завладяни изцяло от магията на празника или, с други думи, герои напълно различни от по своята натура от вечно зеления и сърдит Гринч. Пречупени през мелодичната и запомняща се интонация и на двамата, някои от жителите на Койвил ще бъдат истински първообраз на вродения възторг и нескрито въодушевление от всеки малък или голям момент.

В най-новата анимация от създателите на "Аз, проклетникът" и "Миньоните" – Illumination и Universal Pictures Гринч ще се опита да „открадне“ най-топлия семеен празник от всички в градчето Койвил. Верни негови помощници в това начинание ще бъдат предания му до безкрай Макс и крайно апатичния към всичко случващо се елен Фред.

Старателно дегизиран в костюма на Дядо Коледа, положил безброй усилия в името на безпроблемното преодоляване на всичко положително, мило и напомнящо за семеен уют, зареден с енергия за „разруха“ на щастие, Гринч започва да осъществява мисията на живота си. На пътя му обаче се изпречва Синди-Лу – искрено и усмихнато малко момиче от Койвил, което ще се опита да преобърне не само плановете на Гринч, но и целия му свят.

Самотата на сърдития симпатяга няма да бъде повече любимия му пристан, а тежко чувство, което му напомня колко много губи, изолирайки се високо в планината, зареден единствено с вещи, храна и лошо настроение. Дали Коледа ще се случи и разрушимо ли е неразрушимото ще видят всички в новата свежа анимация, пълна с много хумор, необикновен сюжет и красива развръзка.

В оригиналната версия, без дублаж, носителят на „Оскар“ Бенедикт Къмбърбач озвучава Гринч, който живее в уединение в пещерата си високо в планината в компанията само на вярното си куче Макс. С дом, пълен с изобретения и съоръжения, задоволяващи всекидневните му нужди, Гринч вижда съседите си от Койвил, само когато му свърши храната.

Всяка година по Коледа те нарушават спокойното му усамотение с все по-големи, по-ярки и шумни празненства. Когато жителите на града обявяват, че ще направят Коледното празненство три пъти по-голямо от миналогодишното, Гринч осъзнава, че има един-единствен начин да получи малко мир и тишина: ще трябва да открадне Коледа. За да го направи, той решава да замести Дядо Коледа на Бъдни вечер и дори успява да намери вял и не особено заинтересован елен, който да дърпа шейната му.

Междувременно долу в Койвил, преизпълнената с коледно веселие и дух Синди-Лу планира да хване Дядо Коледа, за да може да му благодари за помощта към уморената ѝ самотна майка. С наближаването на Коледа, добрите намерения на Синди-Лу и нейните приятели се преплитат с престъпните кроежи на Гринч.

Дали Синди-Лу наистина ще се срещне с Дядо Коледа? Дали Гринч ще успее да заглуши коледните празненства на Койвил веднъж завинаги? Отговорите на тези въпроси ще откриете в Гринч на 23 ноември 2018 г. в кината на 2D, 3D и 4DX.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт