728 x 90

"Мери Попинз се завръща" преди Коледа, гала в Лос Анджелис (видео)

"Мери Попинз се завръща" преди Коледа, гала в Лос Анджелис (видео)

В Лос Анджелис на 29 ноември се състоя световната гала премиера на "Мери Попинз се завръща" – една от най-емблематичните приказни класики с английски привкус. Домакин на събитието бе кинотеатърът „Ел Капитан“, построен в стил арт-деко – в абсолютен синхрон с духа на филма. В съвършена, магичекса обстановка и безкрайно позитивна атмосфера от красота и

В Лос Анджелис на 29 ноември се състоя световната гала премиера на "Мери Попинз се завръща" – една от най-емблематичните приказни класики с английски привкус. Домакин на събитието бе кинотеатърът „Ел Капитан“, построен в стил арт-деко – в абсолютен синхрон с духа на филма.

В съвършена, магичекса обстановка и безкрайно позитивна атмосфера от красота и блясъци, събитието се превърна в своеобразен апел за повече мечти и вяра в невъзможното, точно като посланието на самата продукция. Гала премиерата събра на едно място специални гости, фенове, както и екипа на филма и благодарение на великолепния декор, съчетал отличителни британски детайли и модерна цветна визия, събитието се превърна в истинска феерия от пищност и положителна енергия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт