728 x 90

От 08.02.2019 на голям екран детската анимация "LEGO: Филмът 2" (трейлър)

Чаканото дълго продължение на възхвалявания от критиците световен боксофис феномен, от който започна всичко, „LEGO: Филмът 2“ събира от 08.02.2019 в родните кина героите от Бриксбърг за едно ново, заредено с екшън приключение за спасяването на техния любим град. Изминаха пет години, откакто всичко беше страхотно, и сега населението е изправено пред огромна нова заплаха:

Чаканото дълго продължение на възхвалявания от критиците световен боксофис феномен, от който започна всичко, „LEGO: Филмът 2“ събира от 08.02.2019 в родните кина героите от Бриксбърг за едно ново, заредено с екшън приключение за спасяването на техния любим град. Изминаха пет години, откакто всичко беше страхотно, и сега населението е изправено пред огромна нова заплаха: космическите нашественици LEGO DUPLO, които унищожават всичко с невероятна скорост.

Битката срещу нашествениците и възстановяването хармонията в LEGO вселената ще отведе Емет, Батман, Луси и техните приятели в далечни непознати светове, включително в галактики, изпълнени с фантастични планети, странни герои и заразителни нови песни. Тя ще подложи на изпитание тяхната смелост, креативност и майсторски строителни умения, и ще разкрие колко специални са те в действителност.

Режисьор на „LEGO: Филмът 2“ е Майк Мичъл („Шрек завинаги“, „Тролчета“, „Школа за герои“). Продуценти са Дан Лин, Фил Лорд, Кристофър Милър и Рой Лий, екипът, създал LEGO поредицата, чието начало е поставено с „LEGO: Филмът“, и Джинко Гото. Сценарият е дело на Фил Лорд и Кристофър Милър, номинираните за „Оскар“ продуценти на „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“, по сюжет на Фил Лорд, Кристофър Милър и Матю Фогъл, по мотиви от LEGO Construction Toys. Триша Гъм е режисьор на анимацията.

Изпълнителни продуценти са Джил Уилфърт, Кийт Малоун, Матю Аштън, Крис Макей, Зарех Налбандиан, Райън Халприн, Уил Алегра и Крис Лийхи. Художник е Партик Марк Ханенбергер, монтажът е дело на Клер Найт, а автор на музиката е Марк Мадърсбоу.

Филмът е озвучен на български с гласовете на: Атанас Сребрев, Татяна Захова, Росен Русев, Иван Велчев, Петър Бонев, Царина Юхновска, Иля Пепеланов, Елена Бойчева и др. В записа на песните участваха: Прея, Тони, Камен Асенов, Венцислава Асенова и Калина Асенова.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт