728 x 90

149 евро за репродукция на монументалния Лъв на Peugeot

От следващия месец Peugeot започва да продава онлайн миниатюрно копие на монументалния Лъв на френския бренд, който ще присъства на Автомобилния салон в Париж. Тази забележителна и неподвласна на времето скулптура е създадена от екипа на PEUGEOT Design Lab. Скулптурата на Лъва с настолни размери ще бъде изложена редом до своя по-голям брат в специална

От следващия месец Peugeot започва да продава онлайн миниатюрно копие на монументалния Лъв на френския бренд, който ще присъства на Автомобилния салон в Париж. Тази забележителна и неподвласна на времето скулптура е създадена от екипа на PEUGEOT Design Lab. Скулптурата на Лъва с настолни размери ще бъде изложена редом до своя по-голям брат в специална площ на щанда на Peugeot.

Лъвът посланик на марката отбелязва над 200-годишната история на Пежо и 160-годишното съществуване на нейното емблематично лого. Peugeot ще зарадва феновете на Лъва с репродукция на монументалната скулптура в настолен размер.

Колекционерите могат да украсят своя дом или офис с тази метална фигура с хромирано покритие. Тя ще стои лесно на рафт или бюро поради компактните си размери – дължина от 28 см и височина от 10,5 см. Mиниатюрният Лъв се доставя в черна кутия и може да бъде закупен на цена от 149 евро от онлайн магазина за лайфстайл аксесоари boutique.peugeot.com.

Екипът на PEUGEOT Design Lab създаде копие на Лъва с монументални размери, представен за първи път на Автомобилен салон Женева 2018. Оригиналният Лъв, ходещ по стрела, символизира трите качества на трионите Пежо, които френската марка е произвеждала: гъвкавост, сила на зъбците и скорост на рязане.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт