728 x 90

Пърформанс за премиерата на втория роман от Алеона де Кама

Пърформанс за премиерата на втория роман от Алеона де Кама

Премиерата на втория роман от българската писателка с артистичен псевдоним Алеона де Кама се превърна в истински пърформанс. Събитието събра приятели, журналисти, популярни лица и почитатели на „Страст за живот“, потапяйки ги в неповторима атмосфера. Книгата е истинско тържество на любовта, страстта, Живота и себепознанието и определено прaви сериозна заявка за място сред най-добрите романи

Премиерата на втория роман от българската писателка с артистичен псевдоним Алеона де Кама се превърна в истински пърформанс. Събитието събра приятели, журналисти, популярни лица и почитатели на „Страст за живот“, потапяйки ги в неповторима атмосфера.

Книгата е истинско тържество на любовта, страстта, Живота и себепознанието и определено прaви сериозна заявка за място сред най-добрите романи на годината. Представянето уважиха редица родни звезди, всеки от които е истинско олицетворение на живота на пълни обороти – режисьорът Мартин Макариев, актьорите Александър Сано и Яна Маринова, любимият спортен ТВ водещ и коментатор Камен Алипиев – Кедъра, един от вокалистите на Източен Блок – Борис Деспотов и много други.

Водещ на събитието бе Стефан А. Щерев. Откъси от романа четоха кино влогъра и тв водеща Андреа Влъчкова, позната още като Андреа Банда Банда и любимата актриса Силвия Петкова.

Паралелно със случващото се на сцената, наживо рисуваше художникът и преподавател в Ministry of Art Йовица Миленов. В края на вечерта той представи своя вдъхновяващ и изключително красив акварел на пеперуда, вдъхновена от визията на корицата и събитието с всичко, случващо се около твореца.

В рамките на събитието младата изпълнителка Светлана Василева – Стрела представи своя авторска песен и видеоклип, реализиран с помощта на Алеона де Кама и, разбира се, вдъхновен от романа. Освен на това да помага на колеги творци, талантливата авторка е отдадена и на една специална кауза.

Всеки, закупил книгата участва с дарение в подкрепа на Cancer care, организация, чиято мисия е насочена в помощ на онкоболни българи в цялата страна. И занапред част от сумата от всеки продаден роман “Страст за ЖИВОТ” отива в полза на каузата. Всеки, който желае да се сдобие със своята “Страст за ЖИВОТ” може да го направи онлайн на www.lovebook.bg.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт