728 x 90

"Малка история на философията" за млади читатели на всяка възраст

    Книгата "Малка история на философията" (18:00 лв., 304 стр., издателство "Дамян Яков") от съвременния британски философ Найджъл Уорбъртън е изключителен разказ за най-важните философски школи, за най-известните мислители и техните учения от древността до наши дни. Уорбъртън не само прави философията достъпна – той ни вдъхновява да мислим и да спорим, да изтъкваме доводи и

    Книгата "Малка история на философията" (18:00 лв., 304 стр., издателство "Дамян Яков") от съвременния британски философ Найджъл Уорбъртън е изключителен разказ за най-важните философски школи, за най-известните мислители и техните учения от древността до наши дни. Уорбъртън не само прави философията достъпна – той ни вдъхновява да мислим и да спорим, да изтъкваме доводи и да питаме.

    „Малка история на философията“ представя огромния обхват на човешкия стремеж към философски размисъл и приканва всички ни да се включим в дискусията. Книгата е предназначена и би била интересна както за млади читатели, така и за възрастни, които за първи път правят опит да научат повече за развитието на философската мисъл и философското познание за света.

    Преводът на книгата от английски е на Деница Райкова. Научен редактор е Стефан Иванов.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт