728 x 90

Време е за сблъсъка на титаните – "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" (видео)

На 2 август в кината у нас е премиерата на една от най-дългоочакваните екшън продукции с привкус на изтъркани гуми и пресни остатъци от барут. С други думи "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" нахлува с категоричната заявка да поднесе на зрителите главозамайваща история, която да държи кинофеновете на ръба на седалкитене само докато гледат

На 2 август в кината у нас е премиерата на една от най-дългоочакваните екшън продукции с привкус на изтъркани гуми и пресни остатъци от барут. С други думи "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" нахлува с категоричната заявка да поднесе на зрителите главозамайваща история, която да държи кинофеновете на ръба на седалкитене само докато гледат филма, но и доста дълго след това!
 
Едно от световните събития, организирани в чест на предстоящата премиера, бе и галавечерта в Лондон, която се състоя на 22 юли. Джейсън Стейтъм, Ванеса Кърби, Идрис Елба и зашеметяващата Хелън Мирън грееха на събитието и споделиха пред медиите любопитни моменти покрай създаването на Бързи и яростни: Хобс и Шоу.

С много емоционално присъствие се отличи и режисьора Дейвид Лийч, който има изключителен опит в областта на екшън продукциите и пренася огромна част от своя уникален почерк в първия самостоятелен филм от обичания франчайз. Новото видео зад кадър „Вярваме в Дейвид Лийч“ разкрива именно авторитета, с който целиятактьорски състав се отнася към иновативния режисьор, както и редица сцени от снимачния процес. Звездната обстановка бе и много автентична, благодарение на изложените автомобили, участвали в продукцията и превърнали се в абсолютна емблема за цялата поредица.

От този петък спасяването на света придобива нови измерения, защото един от най-атрактивните екшън тандеми в лицето на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм влизат пряко в битката за спасяването на човечеството! Дали и как ще се сработят? И неизчерпаема ли е силата на кибернетично усъвършенствания терорист Брикстън? Със сигурност отговорите на тези въпроси ще се обсъждат дълго, а изживяването ще бъде неповторимо!

Закопчавайте коланите! "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" идват в кината на 2 август на 3D, IMAX 3D и 4DX. И предпремиерно в кината от 31 юли.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт