728 x 90

"Имало едно време… в Холивуд" на голям екран от 16 август (трейлър)

„Имало едно време… в Холивуд“ – 9-ото произведение на гениалния кинорежисьор Куентин Тарантино, ни отвежда в края на 60-е години на ХХ в. в Холивуд и разказва за бивша звезда от телевизионен уестърн на име Рик Далтън (Леонардо ДиКаприо), който се надява да възстанови кариерата си като се прехвърли в киното. Същите амбиции има и

„Имало едно време… в Холивуд“ – 9-ото произведение на гениалния кинорежисьор Куентин Тарантино, ни отвежда в края на 60-е години на ХХ в. в Холивуд и разказва за бивша звезда от телевизионен уестърн на име Рик Далтън (Леонардо ДиКаприо), който се надява да възстанови кариерата си като се прехвърли в киното. Същите амбиции има и някогашният му дубльор Клиф Буут (Брад Пит). Плановете на двамата се усложняват от добре известните действителни събития, свързани със съдбата на съседката на Рик – Шарън Тейт (Марго Роби).

„Имало едно време… в Холивуд“
Премиерна дата в България: 16 август 2019 г.
Световен разпространител: Sony Pictures
Оригинално заглавие: Once Upon a Time … in Hollywood
Националност: САЩ
Времетраене: 161 мин.
Режисьор: Куентин Тарантино
Сценарист: Куентин Тарантино
Оператор: Робърт Ричардсън
В ролите: Леонардо ДиКаприо, Брад Пит, Марго Роби, Ал Пачино, Брус Дърн, Тимъти Олифант, Тим Рот, Майкъл Медсън, Кърт Ръсел, Деймиън Люис, Дакота Фанинг, Емил Хърш, Люк Пери, Клифтън Колинс младши, Кийт Джеферсън, Никълъс Хамънд.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт