728 x 90

Eurodrive се включва в "плаващия" концерт на Орлин Павлов

Eurodrive се включва в "плаващия" концерт на Орлин Павлов

Академията за международни шофьори Eurodrive прие поканата да се включи в мащабен проект на Орлин Павлов – първият по рода си “плаващ концерт” в България. Той ще се проведе на 28 август на Гребната база в Пловдив. Орлин ще пее на специална сцена във водата върху плаващи понтони, изграждането на които е поверено на създателите

Академията за международни шофьори Eurodrive прие поканата да се включи в мащабен проект на Орлин Павлов – първият по рода си “плаващ концерт” в България. Той ще се проведе на 28 август на Гребната база в Пловдив. Орлин ще пее на специална сцена във водата върху плаващи понтони, изграждането на които е поверено на създателите на инсталациите за проекта на Кристо Явашев “Плаващите кейове”.

Освен Орлин Павлов, на сцената ще се качат още Белослава, Любо Киров, Графа и Бобо. А за финал, всички присъстващи ще станат и преки участници в заснемането на ключовата финална сцена от филма “Завръщане” на режисьора Ники Илиев, посветен на магията на Пловдив – древен и вечен.

“Този концерт ще бъде истински празник на музиката и киното”, обещава Орлин Павлов.  Eurodrive отговаря за транспортирането и логистиката на мащабната конструкция, която трябва да се построи в Пловдив.

“Получихме покана и веднага се съгласихме да се включим в проекта, защото много ни допадна идеята и предизвикателството. Сигурни сме, че ще се получи незабравимо събитие, за което дълго ще се говори”, споделя Поли Христова, мениджър в Eurodrive.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт