728 x 90

"Щиглецът" на голям екран от 13 септември

    Тео Декър е 13-годишен, когато вижда майка си за последен път. Те са на път за среща с директора, който ще го накаже за провинение в училище, но г-жа Декър решава първо да посетят прочутия музей „Метрополитън“ в Ню Йорк. Тя загива при трагичния бомбен атентат този ден, който унищожава безценните произведения на изкуството и

    Тео Декър е 13-годишен, когато вижда майка си за последен път. Те са на път за среща с директора, който ще го накаже за провинение в училище, но г-жа Декър решава първо да посетят прочутия музей „Метрополитън“ в Ню Йорк.

    Тя загива при трагичния бомбен атентат този ден, който унищожава безценните произведения на изкуството и разбива живота на Тео завинаги. Този момент необратно променя пътя му. Водовъртеж от мъка и вина, израстване, икупление, приятелство и любов.

    През бурните му тийнейджърски години Тео се уповава на една единствена, незаменима вещ, останала с него от онзи ужасен ден в живота му – рисунката на малка птичка. Щиглецът. Филмът е базиран на едноименния роман на Дона Тарт, отличен с награда "Пулицър" и ни представя мрачната, динамична и вълнуваща история за израстването на един млад човек.

    ЩИГЛЕЦЪТ
    Премиерна дата в България: 13 септември 2019 г.
    Световен разпространител: Warner Bros
    Оригинално заглавие: GOLDFINCH
    Времетраене: 149 мин.
    Режисьор: Джон Кроули
    Сценарист: Питър Строхен
    Монтаж: Кели Диксън
    Музика: Тревор Гурекис
    Продуцент: Нина Джейкъбсън
    В ролите: Ансел Елгорт (Вината в нашите звезди; Зад волана), Никол Кидман (Мулен Руж; Часовете; Аквамен; Големите малки лъжи), младия Оукс Фигли, Фин Уолфхард (Stranger Things; IT; IT: Chapter Two),Сара Полсън (Зловеща семейна история; 12 години в робство; Вестник на властта), Люк Уилсън (Идиокрация; Моята супер бивша), Анерин Барнар (Дюнкерк), Джефри Райт (Западен свят; Първичен код) и др.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт