728 x 90

"Към звездите" с Брад Пит от 20 септември

    В научнофантастичния трилър „Към звездите“ Брад Пит е елитен астронавт, който ще отпътува до края на слънчевата система, за да открие изчезналия си баща и да разкрие мистерия, която застрашава оцеляването на нашата планета. Неговото пътешествие ще разкрие тайни, които оспорват самия произход на човешкото съществуване и мястото ни във Вселената. КЪМ ЗВЕЗДИТЕПремиерна дата в

    В научнофантастичния трилър „Към звездите“ Брад Пит е елитен астронавт, който ще отпътува до края на слънчевата система, за да открие изчезналия си баща и да разкрие мистерия, която застрашава оцеляването на нашата планета. Неговото пътешествие ще разкрие тайни, които оспорват самия произход на човешкото съществуване и мястото ни във Вселената.

    КЪМ ЗВЕЗДИТЕ
    Премиерна дата в България: 20 септември 2019 г.
    Световен разпространител: 20th Century Fox
    Оригинално заглавие: AD ASTRA
    Времетраене: 123 мин.
    Режисьор: Джеймс Грей
    Сценарист: Джеймс Грей, Итън Грос
    Оператор: Хойте ван Хойтема
    Музика: Макс Рихтър
    Продуцент: Брад Пит, Диди Гарднър, Джеръми Клайнър, Джеймс Грей и др.
    В ролите: Брад Пит („Имало едно време… в Холивуд“, „Седем“, „Боен клуб“), Tоми Лий Джоунс („Беглецът“, „Линкълн“, „Мъже в черно“), Рут Нега („Loving”, “Preacher”), Лив Тайлър („Властелинът на пръстените“, „Армагедон“) и Доналд Съдърланд („Игрите на глада“, „Гордост и предразсъдъци“).

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт