728 x 90

"Доктор Сън" по Стивън Кинг с премиерна дата 8 ноември (трейлър)

"Доктор Сън" по Стивън Кинг с премиерна дата 8 ноември (трейлър)

Базиран по едноименния роман на Стивън Кинг, филмът „Доктор Сън“ продължава историята на Дани Торънс (Юън Макгрегър), 40 години след ужасяващият му престой в хотел „Панорама“ от филма „Сиянието“. Все още осакатен от травмиращите събития, преживяни като дете в „Панорама“, и преследван от собствените си демони, Дани Торънс всячески се опитва да намери мир и

Базиран по едноименния роман на Стивън Кинг, филмът „Доктор Сън“ продължава историята на Дани Торънс (Юън Макгрегър), 40 години след ужасяващият му престой в хотел „Панорама“ от филма „Сиянието“. Все още осакатен от травмиращите събития, преживяни като дете в „Панорама“, и преследван от собствените си демони, Дани Торънс всячески се опитва да намери мир и въведе ред в живота си.

Неговите опити обаче са обречени в момента, в който той среща Абра – младо момиче с изключителна дарба като неговата, наречена „сияние“. Чрез мистичната им психична връзка тя го издирва, отчаяна за неговата помощ срещу безмилостната Роуз Шапката и нейните последователи в култа „Верни на възела“ – зли вампироподобни номади, които пируват със сиянието на невинните в търсене на вечен живот.

Заедно, Дани и Абра се впускат в брутална битка на живот и смърт срещу Роуз и нейните миниони. Невиността и смелостта, с която Абра изпозва сиянието си принуждават Дани да освободи своята дарба и да се пребори с миналото и страховете си.

ДОКТОР СЪН
Премиерна дата в България: 8 ноември 2019 г.
Световен разпространител: Warner Bros. Pictures
Оригинално заглавие: STEPHEN KING’S DOCTOR SLEEP
Времетраене: 153 мин.
Режисьор: Майк Фланаган
Сценарист: Майк Фланаган
Монтаж: Майк Фланаган
Музика: The Newton Brothers
Продуценти: Тревър Мейси, Джон Бърг
В ролите: Юън Макгрегър (Трейнспотинг, Мулен Руж, Междузвездни войни: Епизоди I, II, III), Ребека Фъргюсън (Мисията невъзможна, Най-великият шоумен), Кайли Къран (филмов дебют), Джейкъб Трембли, Клиф Къртис

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт