728 x 90

"Диви и щастливи" на голям екран от 29 ноември (трейлър)

"Диви и щастливи" на голям екран от 29 ноември (трейлър)

Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова – Макариев) са приятелки от деца с буйна кръв и големи мечти. Животът обаче им дава отпор и двете работят нещо, което никога не са искали. Боряна е влюбена отново и е готова да направи всичко за мъжа, който ѝ сваля звезди. „Заема“ 30 хиляди лева от сейфа

Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова – Макариев) са приятелки от деца с буйна кръв и големи мечти. Животът обаче им дава отпор и двете работят нещо, което никога не са искали. Боряна е влюбена отново и е готова да направи всичко за мъжа, който ѝ сваля звезди. „Заема“ 30 хиляди лева от сейфа на богато семейство, за което работи, но без да иска отвлича сина им и забърква най-добрата си приятелка в престъплението. Полицията е по петите им, но двете жени отново усещат огъня в кръвта, който им е давал сили и ги е правел пълноценни като деца. Поредица от импулсивни решения и налудничави действия ги пращат на диво приключение и шеметна гонка с най-изпечения ловец на хора извън закона – инспектор Донев (Александър Сано). Много смях, див екшън, авторска музика, вярно приятелство и искрена любов. Всичко това е „Диви и щастливи“ от 29 ноември в кината.

С участието на: Яна Маринова, Луиза Григорова – Макариев, Александър Сано, Базил Айденбенц, Дария Симеонова, Явор Бахаров, Калин Врачански
Режисьор: Мартин Макариев
Оператор: Андрей Андреев
Сценарист: Борислав Захариев
Монтаж: Никола Миленов
Композитори: Антони Рикев-Wah Tony, Михаил Дичев и Александър Санo
Продуценти: Яна Маринова и Александър Сано
Изпълнителен продуцент: Мартин Макариев
Времетраене: 135 минути
Разпространител: Лента

Боряна (Яна Маринова) – Боби е объркана жена. В миналото бунтарка с мечти, сега се лута в рутината на ежедневието. Най-големият ѝ страх е самотата. Съпругът ѝ ѝ изневерява с по-млади момичета, в резултат на което двамата преминават през продължителен и тежък развод. Работи като хигиенистка в къщи на богаташи. Настоящото ѝ гадже Цветан живее край морето и е класически женкар. Поредната му измама забърква Боряна в поредица от събития, след които тя никога няма да бъде същата.

Мила (Луиза Григорова-Макариев) – Тя е най-добрата приятелка на Боряна. Съкровената ѝ мечта е да стане писател, но през последните 6 години работи в колцентър. Мила обича Боряна твърде много, за да я гледа как се измъчва, особено във връзката ѝ с Цветан. Ето защо не може да си държи устата затворена и да крие какво мисли за него. Мила не си признава, но тайно си мечтае за изпепеляваща любовна история като на героите от любимите ѝ романи. Приключението ще я научи, че няма нищо по-ценно от истинското приятелство и вярата в собствените възможности.

Мартин (Базил Айденбенц) – Синът на заможна английска двойка, която има планове за всеки етап от неговия живот. Къде ще учи, какви приятели ще има, какво ще работи и за коя ще се ожени. Срещата му с Мила и Боряна ще обърне света му с главата надолу. Послушното момче има свое мнение и няма да го крие повече.

Инспектор Донев (Александър Сано) – Перфекционист с остър като бръснач ум. Мотото му е, че „Дяволът се крие в детайлите“. Известен е с това, че решава случаите за по-малко от 24 часа. За първи път прави грешка и подценява Боряна и Мила, които излизат много по-изобретателни, отколкото си е представял.

Албена (Дария Симеонова) – Дясната ръка на инспектор Донев. Стриктна и изпълнителна, Албена следва стъпките на своя ментор. Винаги е мечтала да бъде полицай и да работи върху сложни и заплетени случаи. Ситуацията с двете „домакини“ Миля и Боряна ще ѝ покаже другото лице на инспектро Донев.

Цветан (Явор Бахаров) – Досаден умник и дребен мошеник, Цветан трудно печели доверието на хората около себе си. Има подход към обезверените жени и успява да ги върти на малкия си пръст. Женен е и приема Боряна за поредната любовница, на която обещава съвместно бъдеще в къща край морето. Това, което не е предвидил в уравнението, е Мила. А тя няма да остави толкова лесно приятелката си в мрежите на Цецо от Варна.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт