728 x 90

Porsche разказа още за космическия кораб от новите "Междузвездни войни"

Немската компания Porsche публикува нови изображение от космическия кораб, предназначен специално за вселената Star Wars. Летателният апарат ще се появи в последния епизод на киносагата "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", който ще има премиера на 19 декември. Шеф-дизайнерът на немската марка Михаел Мауер отбеляза, че разработката на космолета е било много увлекателен процес, както и,

Немската компания Porsche публикува нови изображение от космическия кораб, предназначен специално за вселената Star Wars. Летателният апарат ще се появи в последния епизод на киносагата "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", който ще има премиера на 19 декември.

Шеф-дизайнерът на немската марка Михаел Мауер отбеляза, че разработката на космолета е било много увлекателен процес, както и, че световете на Lucasfilm и Porsche имат много общи неща. Освен това, специалистът подчерта, че двете страни са успели да извлекат големи ползи от сътрудничеството. В последните една-две години Audi и Lexus също хвърлиха усилия в разработката на проекти за фантастиката в киноиндустрията.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт