728 x 90

"Черна Коледа" е в кината от фаталния петък, 13 декември

Точно навреме за празниците идва една изключително подходяща за нашето време, нова версия на култова хорър класика за университетски убиец, който се изправя пред задружно и вдъхващо респект сестринство. "Черна Коледа" е в кината от фаталния петък, 13 декември. Колежът Хоторн е притихнал за празниците. Докато Райли Стоун (Имоджен Путс, Green Room) и нейните сестри от

Точно навреме за празниците идва една изключително подходяща за нашето време, нова версия на култова хорър класика за университетски убиец, който се изправя пред задружно и вдъхващо респект сестринство. "Черна Коледа" е в кината от фаталния петък, 13 декември.
 
Колежът Хоторн е притихнал за празниците. Докато Райли Стоун (Имоджен Путс, Green Room) и нейните сестри от Мю Капа Епсилон – атлетката Марти (Лили Донахю, Jane the Virgin), бунтарката Крис (Алейс Шанън, Чародейки) и обичащата храната Джеси (Бритъни О‘Грейди, Star), се готвят да украсят колежа със серия от тематични купони, убиец с черна маска започва да избива момичета. С покачването на броя на жертвите, Райли и нейните приятелки започват да се чудят дали могат да се доверят на когото и да е мъж, включително на свития приятел на Марта Нейт (Саймън Мийд), новата любовна тръпка на Райли Ландън (Кейлъб Еберхард) и дори уважавания преподавател професор Гелсън (Кари Елоуис).

Който и да е убиецът, той ще открие, че това поколение млади жени няма да бъдат ничия жертва. "Черна Коледа" е смела нова версия на слашър класиката от 1974 година. Режисьор е София Такал (Always Shine), която е автор на сценария наравно с Ейприл Улф (Widower), а продуценти са Джейсън Блум (На парчета, Хелоуин), Бен Косгроув (The Good German, Rumor Has It) и Адам Хендрикс (Cam, Bloodline, Lucky).

ЧЕРНА КОЛЕДА
Жанр: ужаси
С участието на: Имоджен Путс, Алейс Шанън, Лили Донахю, Бритъни О‘Грейди, Кейлъб Еберхард, Саймън Мийд и Кари Елуис
Режисьор: София Такал
Сценарист: София Такал и Ейприл Улф
Продуцент: Джейсън Блум, Бен Косгроув, Адам Хендрикс
Изпълнителен продуцент: Купър Самюелсън, Жанет Волтурно, Грег Гилрийт, Зак Лок.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт