728 x 90

Гледаме приключението "Джуманджи: Следващо ниво" от 13 декември (трейлър)

В „Джуманджи: Следващо ниво“ четиримата младежи, които победиха играта в „Добре дошли в джунглата“ са вече колежани и се завръщат удома в Ню Хампшър за коледната ваканция. Всеки вече поотделно се опитва да пребори нови предизвикателства в живота. Когато Спенсър отново влиза в играта, за да го спасят и върнат в нашия свят, Марта, Фридж

В „Джуманджи: Следващо ниво“ четиримата младежи, които победиха играта в „Добре дошли в джунглата“ са вече колежани и се завръщат удома в Ню Хампшър за коледната ваканция. Всеки вече поотделно се опитва да пребори нови предизвикателства в живота.

Когато Спенсър отново влиза в играта, за да го спасят и върнат в нашия свят, Марта, Фридж и Бетани трябва да се обединят и гмурнат в шеметно и дръзко приключение във вселената на Джуманджи. Но играта е счупена. Всичко, което те знаят за нея вече не важи, защото Джуманджи не е само в границите на джунглата.

Много по-голяма е, по-опасна, с много повече и непредвидими нива. Не всичко е това, което изглежда и те трябва да разчитат един на друг и на силите си, за да спасят Спенсър и да се измъкнат живи преди играта да свърши. Освен супер екшън, невероятни визуални ефекти, епични локации, също очаквайте неочакваното.

"Джуманджи: Следващо ниво"
Премиерна дата в България: 13 декември 2019 г.
Световен разпространител: Sony Pictures
Оригинално заглавие: JUMANJI: THE NEXT LEVEL
Националност: САЩ
Времетраене: 123 мин.
Формати: 3D, IMAX 3D,4DX, Dolby Atmos
Режисьор: Джейк Касдан
Сценаристи: Скот Розенбърг, Джейк Касдан, Джеф Пинкнър
Оператор: Гила Падос
В ролите : Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Джак Блек, Карън Гилън, Дани Де Вито, Дани Глоувър, Ник Джонас, Сер´Дариус Блейн, Мадисън Айсмен, Морган Търнър, Аквафина, Салваторе Лонгобардо, Алекс Уолф

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт