728 x 90

Драмата "Милост" в кината от 21 февруари (трейлър)

Филмът „Милост“ проследява завладяващата истинска история на младия адвокат Браян Стивънсън (Майкъл Б. Джордан) и неговата борба за правосъдие и равноправие в САЩ. След завършването си в Харвард Браян отхвърля редица високоплатени възможности за работа. Той взима радикалното решение да се премести в Алабама и с помощта на местната юристка Ева Ансли (Бри Ларсън) да

Филмът „Милост“ проследява завладяващата истинска история на младия адвокат Браян Стивънсън (Майкъл Б. Джордан) и неговата борба за правосъдие и равноправие в САЩ. След завършването си в Харвард Браян отхвърля редица високоплатени възможности за работа.

Той взима радикалното решение да се премести в Алабама и с помощта на местната юристка Ева Ансли (Бри Ларсън) да защитава най-уязвимите в съдебната система – грешно осъдените или тези, които нямат средства за адекватна защита. Един от първите и най-емблематичните му клиенти е Уолтър Макмилан (Джейми Фокс).

През 1987 г. той е осъден на смърт за убийството на 18 годишно момиче, въпреки изобилие от доказателства в негова полза и това, че единствените показания против него са лъжливи и дадени от престъпник, манипулиран от властите. Младият и идеалистичен адвокат е въвлечен в лабиринт от правни и политически интриги и в години на съдебни дела, още по-отежнени от откритя и безочлив расизъм вроден в системата.

"Милост"
Премиерна дата в България: 21 февруари 2020 г.
Световен разпространител: Warner Bros. Pictures
Оригинално заглавие: JUST MERCY
Националност: САЩ
Времетраене: 138 мин.
Формат: 2D
Режисьор: Дестин Даниел Кретън
Сценарист: Дестин Даниел Кретън, Андрю Лонъм
Оператор: Брет Полак
Продуцент: Гил Нетър, Ашър Голдщайн, Майкъл Б. Джордан
Музика: Джоел П. Уест
В ролите: Майкъл Б. Джордан, Джейми Фокс, Бри Ларсън, О’Шей Джаксън-младши, Рейф Спол, Роб Морган, Тим Блейк Нелсън.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт