728 x 90

Премиера на “Изгубената зима” – 9 ноември 2012 г.

    След няколко слаби зимни сезона, най-накрая тя се завърна …изгубената зима… Със застудяването навън и първите признаци, че зимата наближава, днес официално в медийното пространство излезе трейлъра на най-новия български филм, посветен на зимата, планината, фриирайд и фриистайл ските и сноуборда и на необятно красивата природа на България.„Изгубената зима“ е филмов проект, посветен на снежната

    След няколко слаби зимни сезона, най-накрая тя се завърна …изгубената зима…

    Със застудяването навън и първите признаци, че зимата наближава, днес официално в медийното пространство излезе трейлъра на най-новия български филм, посветен на зимата, планината, фриирайд и фриистайл ските и сноуборда и на необятно красивата природа на България.
    „Изгубената зима“ е филмов проект, посветен на снежната планина  и на всички хора, които намират хармонията, там горе. Това е разказ за красивите български планини, покрити от бяла пелена и невероятна тишина. Заснет в “High Definition” качество, филмът проследява група скиори и сноубордисти в търсенето им на недокоснат сняг, стръмни склонове и нови линии на спускане. Пленяващите пейзажи, тайм-лапсове и атрактивните спускания отвеждат зрителя до кътчета, запазили автентичния си планински дух. В проекта „Изгубената зима“ участие взимат Валери Пелтеков, Борис Първанов, Красимир Томов, Божана Чалъкова, Георги Пелтеков, Виктор Троянов, Тодор Бояджиев, Константин Карадинков, Никола Манолов и други.
    В продължение на 54 дни екипът на филма измина близо 6000 км, в търсене на снежни склонове и подходяща светлина, изкачвайки денивелация равна на няколко Еверест-а.
    „Изгубената зима“е продуцирана от Стоил Димитров и Емануил Емануилов, като целият проект е финансиран от Nissan и е подкрепен от някои от водещите фирми и магазини за спортна екипировка у нас. Оператори са Стоил Димитров, Емануил Емануилов и Никола Плъков. Премиерата на филма ще се състои на 09.11.2012 г. от 19:30 часа в „Аула Максима“ на Университета по архитектура строителство и геодезия (бивш ВИАС).

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт