728 x 90

Куп мерцедеси в "Джурасик свят" (много видео)

На 12 юни на екран излиза зрелищната кино лента "Джурасик свят" – продължението на една от култовите саги на всички времена, което ще зарадва феновете на киното с още по-зрелищни динозаври и ГМО атракции в един от на-известните увеселителни паркове. Освен хората и динозаврите, във филма основна роля имат и куп мерцедеси. Наред с утвърдените

На 12 юни на екран излиза зрелищната кино лента "Джурасик свят" – продължението на една от култовите саги на всички времена, което ще зарадва феновете на киното с още по-зрелищни динозаври и ГМО атракции в един от на-известните увеселителни паркове.

Освен хората и динозаврите, във филма основна роля имат и куп мерцедеси. Наред с утвърдените возила Mercedes-Benz G-Class, Mercedes-Benz Unimog и Mercedes-Benz Sprinter Van, най-голямо впечатление сред зрителите на епичната екшън авантюра правят новият хит на автомобилната марка Mercedes-Benz GLE450 AMG Coupe и концептът Mercedes-Benz G63 AMG 6×6.

Изкусният майстор на киното Стивън Спилбърг е изпълнителен продуцент на "Джурасик свят". В главните роли ще видим Крис Прат (Пазители на Галактиката) и Брайс Далас Хауърд (поредицата Здрач). Колин Тревъроу е режисьор на епичния приключенски екшън по образи, създадени от Майкъл Крайтън. Сценарият е на Рик Джафа и Аманда Силвър. Към екипа се присъединяват още Франк Маршал и Патрик Краули като продуценти.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт