728 x 90

Колата на новите ловци на духове е преработена катафалка

Колата на новите ловци на духове е преработена катафалка

Пол Фейг, режисьорът на новата част от култовата комедия "Ловци на духове", постна в туитър фотография на ECTO-1 – служебният автомобил на главните герои. В основата на колата е катафалката Cadillac Superior Hearse от средата на 80-е години на миналия век. В предишните части на филма ловците на духове се возеха на Cadillac Fleetwood, модел

Пол Фейг, режисьорът на новата част от култовата комедия "Ловци на духове", постна в туитър фотография на ECTO-1 – служебният автомобил на главните герои. В основата на колата е катафалката Cadillac Superior Hearse от средата на 80-е години на миналия век.

В предишните части на филма ловците на духове се возеха на Cadillac Fleetwood, модел 1959 год. – преработен в машина за бърза помощ от частната компания Miller-Meteor. Освен линейки, тази фирма е произвеждала и катафалки "Флийтууд".

Основна разлика от оригиналната кола е отсъствието на задни "плавници от акула". Освен това, е променено разположението на спецсигналите и допълнително оборудване на покрива.

Снимките на новата лента за ловците на духове започнаха преди два месеца в Бостън. Премиерата на филма по кината е планувана за 22 юли 2016 година. В ролята на четиримата ловци за пръв път ще влязат жени – Мелиса МакКарти, Кристен Уииг, Кейт МакКинън и Лесли Джоунс.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт