728 x 90

Нов X-Car от KIA преди Аустрелиън Оупън 2016 и "X-Men: Apocalypse" (+ видео)

КИА подготвя специална версия на Sportage – като част от партньорството на бранда с Twentieth Century Fox за филма X-Men. Второ поколение KIA X-Car ще промотира новата лента от игралната поредица "X-Men: Apocalypse" и КИА като основен спонсор на Аустрелиън Оупън 2016 – част от турните по тенис за Големия шлем. Инспириран от героя Mystique

КИА подготвя специална версия на Sportage – като част от партньорството на бранда с Twentieth Century Fox за филма X-Men. Второ поколение KIA X-Car ще промотира новата лента от игралната поредица "X-Men: Apocalypse" и КИА като основен спонсор на Аустрелиън Оупън 2016 – част от турните по тенис за Големия шлем.

Инспириран от героя Mystique в X-Men, второто поколение KIA X-Car наподобява агресивната външност и увереност на популярното митично създание. Феновете на поредицата X-Men и марката КИА могат да видят "извънземния" автомобил следващия месец на Аустрелиън Оупън с участието на специалния посланик на марката – тенис звездата Рафаел Надал.

Преди глобалната премиера на "X-Men: Apocalypse през пролетта", КИА ще представи автомобилния шедьовър в Мелбърн, Австралия. X-Car ще бъде експониран в "Мелбърн Парк" по време на тенис турнира, който ще се проведе между 18 и 31 януари 2016 година. След финала на Аустрелиън Оупън за феновете от целия свят автомобилът ще бъде демонстриран на международни автосалони, както и събития около премиерата на филма през май следващата година.

Базираният на KIA X-car модел Спортидж е вторият проект на корейската марка в партньорство с Fox – след представянето на вдъхновения от Wolverine Киа Соренто по време на тенис турнира по-рано тази година. Изцяло новият КИА Спортидж дебютира преди няколко месеца с радикално променен екстериорен дизайн, съвременни технологии и високо качество. Моделът ще се дистрибутира в търговската мрежа от началото на 2016 г. и трансформира разпознаваемата си външност в агресивна "опаковка" с матов принт и подчертани в синьо акценти, състезателни гуми с ярко оцветени в червено и жълто джанти.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт