728 x 90

Няма билети за "Пипи" в театър "София" до края на годината

Няма билети за "Пипи" в театър "София" до края на годината

На 19 ноември в театър "София" се състоя премиерата на "Пипи" по легендарната книга на Астрид Линдгрен. Билетите за 6-е постановки през декември вече свършиха, като остават броени места за следващото представление на 17 януари 2018 година. Любима на поколения героиня, Пипи предизвиква всеки да поиска да фантазира и да създава свои светове. Малко непокорна,

На 19 ноември в театър "София" се състоя премиерата на "Пипи" по легендарната книга на Астрид Линдгрен. Билетите за 6-е постановки през декември вече свършиха, като остават броени места за следващото представление на 17 януари 2018 година.

Любима на поколения героиня, Пипи предизвиква всеки да поиска да фантазира и да създава свои светове. Малко непокорна, дъщеря на Ангел и Негърския крал, Пипи е просто едно девет годишно дете, което успява да превърне собствената си реалност в истинска, за радост на Томи и Аника.

След всяко представление за деца през декември в театър "София" ще идва Дядо Коледа и ще има подаръци за всички малки зрители. Подаръците са осигурени от Издателство Фют, Книжарници Сиела, Топитоп-мюзик и Желибон.

"Пипи" по Астрид Линдгрен
Творчески екип:
адаптация и режисура – Кристиана Бояджиева
сценография и костюми – Андреа Паунова-Ада
музикално оформление – Мартин Костакиев
Участват: Силвия Петкова, София Маринкова, Константин Гечев, Николай Димитров, Румен Троев
Премиера: 19 ноември 2017 г.
Продължителност: 65 мин.

Фото: Гергана Дамянова

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт