728 x 90

Задава се пети филм от поредицата TAXI (трейлър)

Помните ли белите Peugeot 406 и 407 от филма TAXI? Лентата се завъртя за първи път през 1998 година, а последният засега епизод от нея се появи през 2007 година. Малко повече от десет години по-късно стана ясно, че TAXI ще получи пето издание, като налице вече е и официалният трейлър към филма. За радост

Помните ли белите Peugeot 406 и 407 от филма TAXI? Лентата се завъртя за първи път през 1998 година, а последният засега епизод от нея се появи през 2007 година.

Малко повече от десет години по-късно стана ясно, че TAXI ще получи пето издание, като налице вече е и официалният трейлър към филма. За радост на феновете, главна роля в сюжета отново се полага на бялата 407-ца, която очевидно ще продължи да изпълнява функциите си на специален автомобил.

По улиците основно на Марсилия в различни надпревари ще се включат още куп интересни машини, като няма да липсва присъствието и на някои суперколи. Сюжетът ще се върти около местен полицай, който трябва да осуети плана на италианска група крадци, движещите се с нови модели Ferrari.

Лентата ще бъде отново заснета по сценарий на Люк Бесон, който отговаря за историята и в предишните четири филма TAXI.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт