728 x 90

Пуснаха предварително билети за "Отмъстителите: Война без край" (трейлър)

Дълго чаканият от феновете на Marvel филм "Отмъстителите: Война без край" идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX от 27 април 2018 г., а билетите вече са в продажба. От вчера, 30 март, днес започна предварителнoто разпространение на пропуски за едно от най-големите събития на филмовата пролет, в което безпрецедентното киноприключение, продължило десет

Дълго чаканият от феновете на Marvel филм "Отмъстителите: Война без край" идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX от 27 април 2018 г., а билетите вече са в продажба. От вчера, 30 март, днес започна предварителнoто разпространение на пропуски за едно от най-големите събития на филмовата пролет, в което безпрецедентното киноприключение, продължило десет години и обхващащо цялата филмова вселена на Марвел, ще получи своя завършек в епичен и зрелищен сблъсък.

В "Отмъстителите: Война без край" Отмъстителите и техните супергеройски съюзници трябва да са готови да пожертват всичко, което притежават, за да спрат веднъж завинаги всесилния Танос, преди той да завърши плана си за разрушаване за Вселената.

Когато всички герои от кинематографската вселена на Марвел се съберат на едно място, заплахата със сигурност е огромна. Това доказателство дава и последният трейлър на Отмъстителите: Война без край. След 10 години Танос най-после е на път да събере всички Камъни на безкрайността, за да получи еднолична хегемония над Вселената.

А за да го спрат, само Отмъстителите няма да бъдат достатъчни. Затова на помощ идват Пазителите на Галактиката, Доктор Стрейндж, Спайдърмен и редица други любими супергерои, включително най-новото попълнение от света на Марвел – Черната пантера и неговият антураж.

След десетгодишно невероятно приключение в супервселената на Марвел този април ще станем свидетели на безпрецедентна кулминация. "Отмъстителите: Война без край" обединява всички герои, които досега сме гледали в един епичен финал. Но дали ще бъдат готови да пожертват всичко, за да победят най-голямата заплаха, срещу която са се изправяли досега? Ако Танос събере всички шест Камъни на безкрайността, Вселената, която познаваме, ще бъде безвъзвратно променена.

Ще се справят ли супергероите с нелеката задача да спрат Танос? Ще бъдат ли способни да спасят Вселената? И ще претърпят ли загуби? Отговор на всички въпроси ще получим в "Отмъстителите: Война без край" – в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX от 27 април.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт