728 x 90

За началото на лятото отново идва време за Феноменалните (трейлъри)

За началото на лятото отново идва време за Феноменалните (трейлъри)

От 15 юни 2018 г. настава време отново да бъдем феноменални. Четиринайсет години след като "Феноменалните" на Брад Бърд спечели сърцата на малки и големи и се превърна в световен хит – получил награда „Оскар“ за най-добър анимационен филм и приходи от над 633 млн. долара, уникалното семейство на Боб и Хелън Пар се завръща

От 15 юни 2018 г. настава време отново да бъдем феноменални. Четиринайсет години след като "Феноменалните" на Брад Бърд спечели сърцата на малки и големи и се превърна в световен хит – получил награда „Оскар“ за най-добър анимационен филм и приходи от над 633 млн. долара, уникалното семейство на Боб и Хелън Пар се завръща за ново незабравимо приключение. Този път ролите се обръщат и съдбата на света е поставена в ръцете на Хелън, докато Боб трябва да поеме домашните задължения и да се грижи за децата.

Във "Феноменалните 2" супер геройството все още е в нелегалност, но мистериозният бизнесмен Уинстън Дийвър е твърдо решен да възроди предишния статут на семейството. Той обаче проявява повече интерес към Еластина, отколкото към нейния съпруг.

И тъй като Джак-Джак е все още бебе, някой трябва да остане вкъщи и да се грижи за него, за да контролира отблизо развитието на супер способностите му, които избухват със страшна сила. Задача, която г-н Феноменален приема доста неохотно.

Докато Хелън хвърчи с мотора си по геройски задачи, Боб се опитва да избегне лазерните лъчи на Джак-Джак и се бори срещу умората, предизвикана от неспирните домакински задължения и непрекъснато четене на детски книжки. Когато нов злодей измисля брилянтен и разрушителен план за световно господство, семейството и верните им съюзници Мразон и Една Мода трябва да намерят начин отново да работят заедно, което е по-лесно на думи, отколкото в действителност, макар и всички да са феноменални.

"Феноменалните 2" идва в кината на 2D и 3D екран на 15 юни.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт