728 x 90

В кината от петък, 13-и: Издадеш ли звук, ще те открият!

От този петък, 13 април, в кината зрителите ще могат да гледат превърналия се в световен хит иновативен трилър "Нито звук", бележещ режисьорския дебют на Джон Кразински (Офисът, Нещо назаем, Не е лесно, Момичето на отбора). Във филма четиричленно семейство трябва да живее в пълна тишина и мълчание, след като тяхното съществуване е заплашено от

От този петък, 13 април, в кината зрителите ще могат да гледат превърналия се в световен хит иновативен трилър "Нито звук", бележещ режисьорския дебют на Джон Кразински (Офисът, Нещо назаем, Не е лесно, Момичето на отбора). Във филма четиричленно семейство трябва да живее в пълна тишина и мълчание, след като тяхното съществуване е заплашено от мистериозни същества, които се привличат от звук – "Ако те чуят, ставаш плячка!".

В центъра на историята е четиричленно семейство – майка, баща и две деца, които живеят в пълна изолация в провинцията и единственият им шанс за оцеляване е като следват три прости на вид правила: не издавай нито звук, следвай пътеката или ще умреш, светне ли червено – бягай. Изключително трудна задача, която става невъзможна, предвид житейските обстоятелства, пред които се изправя семейството.

"Нито звук" ще е в кината от 13 април 2018 година. Трейлърът на лентата ни запознава с оригиналната концепция и напрегнатата атмосфера на филма, реализирана с неподправен усет за ритъм и напрежение от страна на Кразински, без да разваля мистерията около естеството на заплахата, дебнеща хората.

В главните роли във филма влизат носителката на „Златен глобус“ Емили Блънт (Момичето от влака, Дяволът носи Прада, Looper: Убиец във времето), Джон Кразински (Офисът, Нещо назаем, Не е лесно, Момичето на отбора), Ноа Джуп (Райско кътче в ада) и Милисент Симъндс (Свят измислен, пълен с чудеса).

Режисьор е Джон Кразински, а сценарият е дело на Брайън Уудс, Скот Бек и Джон Кразински, по идея на Брайън Уудс и Скот Бек. Продуценти са Майкъл Бей, Андрю Форм и Брад Фулър. Изпълнителни продуценти са Сила Костас, Джон Кразински, Алисън Сийгър и Арън Янус.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт