728 x 90

"Отмъстителите: Война без край" троши рекорд след рекорд

"Отмъстителите: Война без край" троши рекорд след рекорд

Най-новата част от приключенията на героите от комиксите на Марвел – "Отмъстителите: Война без край", е в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX от 27 април. През изминалия уикенд епичната и емоционално разтърсваща кулминация на безпрецедентното киноприключение, продължило десет години с повече от 18 филма и обхващащо цялата вселена на Марвел – "Отмъстителите: Война

Най-новата част от приключенията на героите от комиксите на Марвел – "Отмъстителите: Война без край", е в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX от 27 април. През изминалия уикенд епичната и емоционално разтърсваща кулминация на безпрецедентното киноприключение, продължило десет години с повече от 18 филма и обхващащо цялата вселена на Марвел – "Отмъстителите: Война без край", нахлу в родните ни и световни киносалони, като по пътя си разби купища рекорди.

За първите три дни от разпространението си в България "Отмъстителите: Война без край" е бил гледан от 44 437 зрители. Така с приходи от 515 213 лева изпреварва Дедпул и става най-касовата премиера на филм със супергерои за всички времена. "Отмъстителите: Война без край" също така разби рекордите за най-касов дебют на филм от вселената на Марвел, най-касов дебют на 3D филм през месец април и стана най-касовата премиера за 2018 година.

По света успехите на "Отмъстителите: Война без край" са не по-малко впечатляващи. С резултат от 250 млн. долара филмът счупи досегашния рекорд от 247,9 млн. долара на "Междузвездни войни: Силата се пробужда" за най-касов премиерен уикенд в Съединените щати, както и този за най-голям общ световен дебют с повече от невероятните 630 млн. долара, при това без помощта на Китай и Русия. За сравнение, предишният рекордьор беше "Бързи и яростни 8" с $541,9 милиона.

"Отмъстителите: Война без край" оглави боксофис класациите в абсолютно всички държави, в които беше показан и отбеляза най-касовия световен IMAX дебют. С помощта на "Отмъстителите: Война без край" общият приход на всички филми от кино вселената на Марвел до момента достига 15,5 милиарда долара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт