728 x 90

Специален Nissan Rogue за поредната история от Междузвездни войни (видео)

Специален Nissan Rogue за поредната история от Междузвездни войни (видео)

Нисан подготви поредната си тематична изложбена кола – Millennium Falcon. Автомобилът е специален тунингован 2018 Nissan Rogue в стила на култовата киносага Star Wars и ще присъства редом с холивудските знаменитости на червения килим по време на предстоящата световна премиера на "Соло: История от Междузвездни войни". Филмът влиза в киносалоните на 25 май тази година.

Нисан подготви поредната си тематична изложбена кола – Millennium Falcon. Автомобилът е специален тунингован 2018 Nissan Rogue в стила на култовата киносага Star Wars и ще присъства редом с холивудските знаменитости на червения килим по време на предстоящата световна премиера на "Соло: История от Междузвездни войни".

Филмът влиза в киносалоните на 25 май тази година. Тогава се качваме на борда на Хилядолетния сокол и се отправяме на пътешествие до една далечна галактика – изцяло ново приключение за най-обичания разбойник в галактиката.

В поредната история от Междузвездни войни чрез поредица от дръзки подвизи в тъмния и опасен престъпен свят Хан Соло се запознава със своя бъдещ помощник пилот – могъщия Чубака, и се сблъсква с прословутия комарджия Ландо Калризиан в приключение, което ще зададе курса на един от най-нетипичните герои от сагата "Междузвездни войни".

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт