728 x 90

Пуснаха билетите за "Джурасик свят: Рухналото кралство", премиера на 8 юни (трейлър)

Пуснаха билетите за "Джурасик свят: Рухналото кралство", премиера на 8 юни (трейлър)

Очакваният с интерес филмов спектакъл "Джурасик свят: Рухналото кралство" ще завладее киносалоните от 8 юни 2018 г. на 3D, IMAX 3D и 4DX. А от днес, 18 май, започна предварителната продажба на билети за новата доза смразяващи емоции и вълнуващ екшън. Лентата "Джурасик свят: Рухналото кралство" – поредният фантастичен шедьовър от свръхпопулярната филмова поредица, е

Очакваният с интерес филмов спектакъл "Джурасик свят: Рухналото кралство" ще завладее киносалоните от 8 юни 2018 г. на 3D, IMAX 3D и 4DX. А от днес, 18 май, започна предварителната продажба на билети за новата доза смразяващи емоции и вълнуващ екшън.

Лентата "Джурасик свят: Рухналото кралство" – поредният фантастичен шедьовър от свръхпопулярната филмова поредица, е създадена от Стивън Спилбърг и Майкъл Крайтън. Минали са четири години, откакто увеселителният парк „Джурасик свят“ е бил разрушен от избягали динозаври.

Исла Нублар е изоставен от хората и вече се населява единствено от оцелелите динозаври, които са намерили убежище в джунглата. Какво ще установи експедицията, какво ще се случи със световния ред на Земята – "Джурасик свят: Рухналото кралство" обещава да поднесе още по-голямо приключение и напрежение за всички ценители на фантастичните продукции.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт