728 x 90

Ел-Ей посрещна и Хилядолетния сокол за световната премиера на "Соло: История от Междузвездни войни"

В световната Мека на киното Лос Анджелис на 10 май се състоя галапремиерата на "Соло: История от Междузвездни войни". Булевард „Холивуд“ бе домакин на грандиозното събитие, което събра на едно място звездите от втория самостоятелен филм от поредицата "Междузвездни войни". Сред гостите бяха най-верните фенове на далечната галактика, които успяха първи да се докоснат до

В световната Мека на киното Лос Анджелис на 10 май се състоя галапремиерата на "Соло: История от Междузвездни войни". Булевард „Холивуд“ бе домакин на грандиозното събитие, което събра на едно място звездите от втория самостоятелен филм от поредицата "Междузвездни войни".

Сред гостите бяха най-верните фенове на далечната галактика, които успяха първи да се докоснат до неразказаната история на Хан Соло. Редом със звездния актьорски състав по червения килим преминаха и създателите на филма, които също обраха овациите на публиката.

С впечатляващо присъствие се отличи и Чубака, който ентусиазирано раздаваше усмивки на феновете и се снимаше с тях. Фотографите запаметиха и всички останали моменти от премиерата на филма, а гигантското копие на Хилядолетния сокол превърна атмосферата в един наистина автентичен откъс от звездната сага.

"Соло: История от Междузвездни войни" обещава наистина зрелищен екшън, въплъщаващ в себе си много нови елементи и добре познатите факти от междузвездната сага. Продукцията на Дисни този път акцентира върху историята на младия Хан Соло (Олдън Ерънрайх) и предизвикателствата, с които трябва да се сблъска. Заедно с партньорите си Ландо Калризиан (Доналд Глоувър) и Чубака (Йонас Суотамо) той ще се впусне във вълнуващи приключения и ще изпълни невероятни подвизи.

А в България вече една седмица тече с огромен успех предварителната продажба на билети за неповторимото зрелищно предложение от най-обичаната фантастична поредица – изцяло ново приключение за най-обичания разбойник в галактиката Хан Соло. Чрез поредица от дръзки подвизи в тъмния и опасен престъпен свят Хан се запознава със своя бъдещ помощник пилот – могъщия Чубака, и се сблъсква с прословутия комарджия Ландо Калризиан в приключение, което ще зададе курса на един от най-нетипичните герои от сагата Междузвездни войни.

Режисьор на "Соло: История от Междузвездни войни" е Рон Хауърд (Уилоу, Красив ум, Фрост/Никсън). Сценаристи са Лорънс Касдън и Джон Касдън, по образи, създадени от Джордж Лукас. Продуценти са Катлийн Кенеди, Саймън Еманюел, Алисън Шиърмур. Филмът идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия на 25 май.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт