728 x 90

Анджелина Джоли и Ел Фанинг отново вдъхват живот на Злодеида и принцеса Аврора

    Трикратната носителка на наградата „Златен глобус“ Анджелина Джоли (Луди години, Мистър и Мисис Смит, Туристът) и прекрасната Ел Фанинг (Супер 8, Пепеляшка) отново вдъхват живот на Злодеида и принцеса Аврора – два от най-ярките образи както на анимационната класика "Спящата красавица", така и на цялата филмова идентичност на Дисни. Снимките на втората част на супер

    Трикратната носителка на наградата „Златен глобус“ Анджелина Джоли (Луди години, Мистър и Мисис Смит, Туристът) и прекрасната Ел Фанинг (Супер 8, Пепеляшка) отново вдъхват живот на Злодеида и принцеса Аврора – два от най-ярките образи както на анимационната класика "Спящата красавица", така и на цялата филмова идентичност на Дисни.

    Снимките на втората част на супер успешната продукция на Дисни Господарка на злото са вече в разгара си. Локациите за снимачния процес включват Pinewood Studios и други, специално подбрани, места в Обединеното кралство.

    Приключенското фентъзи "Господарка на злото" II отново ще разтърси публиката с непознатото минало, което се връща, за да разтърси настоящето на героите. Киноиконата Джоли за втори път ще се превъплъти в образа на Злодеида, който самата тя определя като „една от най-трудните роли“ в цялата й кариера, още по време на снимките на първия филм.

    Носителката на „Златен глобус“, номинираната за награда „Еми“ и трикратно номинираната за „Оскар“ Мишел Пфайфър (Убийство в Ориент Експрес, Ант-Мен и Осата) се присъединява към актьорския състав като кралица Ингрид. В продукцията ще вземат участие и номинираният за „Златен глобус“ Чиуетел Еджиофор (Доктор Стрейндж, 12 години робство), Ед Скрейн (Дедпул, Игра на тронове) и Робърт Линдзи (Уимбълдън). Към втората част на Господарка на злото се присъединява и Харис Дикинсън (Тъмна дарба, Богатство) в ролята на принц Филип.

    Режисьор на филма е Йоахим Рьонинг (Карибски пирати: Отмъщението на Салазар), по сценарий на Линда Уулвърхет (Алиса в страната на чудесата, Красавицата и звяра), Мика Фицърман-Блу и Ноа Харпстър (Transparent). Продуценти на продължението на Господарка на злото са Джо Рот (Алиса в Огледалния свят, Оз: Великият и могъщият, Господарка на злото) и самата Анджелина Джоли.

    Актьорите от първия филм, които се завръщат и във втората част са Сам Райли (Гордост и предразсъдъци и зомбита, Контрол) като верния помощник на Злодеида Диавал, номинираната за „Оскар“ Имелда Стонтън (Гордост, филмите за Хари Потър) като орисницата Нотграс, Джуно Темпъл (Въртележка, Изкупление) като орисницата Тисълуит и носителката на наградата на филмовата академия Лесли Манвил (Невидима нишка) като орисницата Флитъл.

    Втората част на „Господарка на злото“ продължава да изследва сложните взаимоотношения между Злодеида и бъдещата кралица, които ще създадат нови съюзи, но и ще се сблъскат с нови противници в стремежа си да защитят всички магически същества, които живеят по техните земи. Което обещава историята да бъде наистина вълнуваща.

    Премиерата на първата част от приключенското фентъзи беше на 30 май 2014 г. и буквално взриви световния бокс офис с приходи от над 750 млн. долара. Това беше и най-касовият дебют за Анджелина Джоли с приходи от 170 млн. долара от продажба на билети. В България Господарка на злото постави нов рекорд за Анджелина и се класира на почетното второ място по премиерни приходи за 2014 година.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт