728 x 90

Том Круз яхна новото BMW M5 в поредната невъзможна мисия (видео)

Том Круз яхна новото BMW M5 в поредната невъзможна мисия (видео)

BMW отново е изключителен глобален автомобилен партньор на най-новата част от филмовата поредица на Paramount Pictures и Skydance Media: „Mission: Impossible – Fallout“ / "Мисията невъзможна: Разпадане". Филмът ще може да бъде видян в киносалоните по целия свят от 27 юли 2018 година. Още от 2011 год. БМВ е партньор на иконичната филмова поредица и

BMW отново е изключителен глобален автомобилен партньор на най-новата част от филмовата поредица на Paramount Pictures и Skydance Media: „Mission: Impossible – Fallout“ / "Мисията невъзможна: Разпадане". Филмът ще може да бъде видян в киносалоните по целия свят от 27 юли 2018 година.

Още от 2011 год. БМВ е партньор на иконичната филмова поредица и отново подпомага новата част с редица автомобили, както и с една глобална маркетингова кампания.


„Мисията невъзможна: Разпадане“ представя Итън Хънт (Том Круз) и неговият IMF екип (Алек Болдуин, Саймън Пег, Винг Реймс) заедно с познатите съюзници (Ребека Фергюсън, Мишел Монахан) в надпревара с времето след една несполучлива мисия. Другите роли се изпълняват от Хенри Кавил, Анжела Басет и Ванеса Кърби, режисурата отново е поверена на Кристофър Макккуори.

Освен от новото BMW M5 екипът от агенти ще бъде подпомаган от редица модели на БМВ като BMW Серия 5 Седан (1986 г.), BMW Серия 7 и BMW R nineT Scrambler.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт