728 x 90

Jaguar привлече Дуа Липа за рекламно лице на джипките си

Британската певица от косоварски произход стартира революционно сътрудничество с Jaguar с ексклузивно изпълнение на живо в Амстердам на 3 септември. Това даде начало на поредица събития на Jaguar в Европа, наречени The PACE: Season One, които ще се проведат в чест на популярните SUV модели на марката – E-PACE, F-PACE и I-PACE. Дуа Липа, която

Британската певица от косоварски произход стартира революционно сътрудничество с Jaguar с ексклузивно изпълнение на живо в Амстердам на 3 септември. Това даде начало на поредица събития на Jaguar в Европа, наречени The PACE: Season One, които ще се проведат в чест на популярните SUV модели на марката – E-PACE, F-PACE и I-PACE.

Дуа Липа, която в момента е най-слушаната жена-музикален артист в света, ще се представи редом не до друг изпълнител, а с новия Jaguar I-PACE – мощен електрически SUV, който има нулеви емисии отработени газове и може да ускори от 0 до 100 км/ч за 4,8 секунди. Сътрудничеството „Dua Lipa x Jaguar“ стартира на 3 септември в социалните канали и уебсайтове на Jaguar.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт