728 x 90

Нощ на театрите 2018: Посланиците застават "oчи в очи" със зрителите

    През тази година в Нощта на театрите, освен театралните сцени и алтернативни пространства в 15 града в България, ще превземе и дигиталното пространство. В 6-часовото онлайн студио на 17 ноември Владо Карамазов, Дарин Ангелов, Теодора Духовникова, Христо Мутафчиев, Силвия Петкова, Весела Бабинова, Марта Петкова, Никола Хаджитанев, Койна РУсева, Иван Бърнев и др. един след друг

    През тази година в Нощта на театрите, освен театралните сцени и алтернативни пространства в 15 града в България, ще превземе и дигиталното пространство. В 6-часовото онлайн студио на 17 ноември Владо Карамазов, Дарин Ангелов, Теодора Духовникова, Христо Мутафчиев, Силвия Петкова, Весела Бабинова, Марта Петкова, Никола Хаджитанев, Койна РУсева, Иван Бърнев и др. един след друг ще застанат очи в очи със своите почитатели.

    В специалния Live Cam в страницата на събитието във фейсбук темата ще е „театър, опера, балет“ – в и отвъд сценичното говорене и усещане за изкуството. Q&A сесиите ще дадат възможност на зрителите предварително или по време на живото излъчване от 11 до 17 ч. да задават въпроси.

    Световноизвестният диригент Максим Ешкенази ще има интересно включване от Лос Анжелис, а група „Огнени ноти“ от Музикалното училище в София ще допълни празника с няколко музикални пиеси за арфа, цигулка, китара, пиано и тромпет. Няма да липстват и театрални предизвикателства към гостите, които ще трябва да изиграят случайно изтеглени от тях думи.

    Локация на първото по рода си live театрално студио ще е ЧитАлнЯта. Съдържанието ще е достъпно за гледане в България и цял свят.

    Цветни и с много очи са Персонажите на шестата Нощ на театрите
    16 цветни визии, дело на фотографа Диляна Флорентин, пък ще украсят фоайето на Национална библиотека “Св.св. Кирил и Методий“ и Bulgaria Mall в София. В тях любимите актьори Владо Пенев, Юлиан Вергов, Владо Карамазов, Иван Бърнев, Дарин Ангелов, Теодора Духовникова, Ана Пападопулу, Луиза Григорова, Силвия Петкова, Весела Бабинова, Койна Русева, Христо Мутафчиев и Рая Пеева, световноизвестният български диригент Максим Ешкенази, прима балерината Марта Петкова и премиер солистът Никола Хаджитанев се изправят очи в очи с театъра и със себе си. „Беше изключително важно да са цветни и темпераментни, затова подбрахме най-слънчевите и най-жизнерадостните цветове, за да можем да запечатаме тази емоционалност“ – разказват за концепцията на фотосесията от The Smarts.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт