728 x 90

"Смъртоносни машини" със зрелищна световна премиера на площад "Лестър" (видео)

"Смъртоносни машини" със зрелищна световна премиера на площад "Лестър" (видео)

Хиляди години след като цивилизацията е унищожена от катаклизъм, човечеството се е адаптирало към тежките условия и е приело нов начин на живот. Гигантски подвижни градове-хищници сноват по повърхността на Земята и се захранват, поглъщайки по-малки движещи се градчета. Каква ще бъде зрелищната развръзка, ще видим в дългоочакваната приключенска продукция съвсем скоро – филмът "Смъртоносни

Хиляди години след като цивилизацията е унищожена от катаклизъм, човечеството се е адаптирало към тежките условия и е приело нов начин на живот. Гигантски подвижни градове-хищници сноват по повърхността на Земята и се захранват, поглъщайки по-малки движещи се градчета. Каква ще бъде зрелищната развръзка, ще видим в дългоочакваната приключенска продукция съвсем скоро – филмът "Смъртоносни машини / Mortal Engines" идва в кината на 7 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX.

В духа на постапокалиптичната реалност, създадена от Питър Джаксън, и в атмосферата на една изключителна автентичност премина световната гала премиера на най-дългоочаквания приключенски филм тази година "Смъртоносни машини". Събитието се проведе на 27 ноември в един от най-известните киносалони на емблематичния площад „Лестър“ в Лондон, известен като „меката“ на британските филмови премиери.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт