728 x 90

Театър 199: Играят "Ясна поляна" още веднъж до края на годината

    Последното представление за тази година на "Ясна поляна" от Миро Гарван може да бъде видяно в Театър 199 "Валентин Стойчев" на 18 декември (вторник) от 19:30 часа. Иван Урумов е режисьор на пиеста с продължителност 90 минути, в която участват: Георги Кадурин, Мариана Миланова, Иван Юруков и София Бобчева. Миро Гарван: "В текста става дума

    Последното представление за тази година на "Ясна поляна" от Миро Гарван може да бъде видяно в Театър 199 "Валентин Стойчев" на 18 декември (вторник) от 19:30 часа. Иван Урумов е режисьор на пиеста с продължителност 90 минути, в която участват: Георги Кадурин, Мариана Миланова, Иван Юруков и София Бобчева.

    Миро Гарван: "В текста става дума за взаимоотношенията между млад и възрастен писател и техните съпруги, но аз не исках да се ограничавам само с конфликтите помежду им, а по-скоро да разгледам широките аспекти на темата за сблъсъците между поколенията и между мъжа и жената въобще, любима моя тема. През изминалите години тази пиеса има 15 премиери в Европа и Америка, от Париж до Вашингтон, от Загреб до Белград. Ще ми се да вярвам, че тя е толкова жива не само поради факта, че съм се стремил да предоставя достатъчно богат материал, с който актьорите да разгърнат своите способности в разработката на героите си, но също и защото за миг не съм пренебрегвал какво би развличало зрителите най-добре."

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт