728 x 90

Сръбски автокрадец хит на Балканите, в нашите кина от 11 януари (трейлър)

Един от най-гледаните сръбски филми "Южен вятър" тръгва в българските кина от 11 януари. С над 700 000 зрители до момента, лентата е сред големите хитове на сръбското кино за последните 20 години. Във филма на режисьора Милош Аврамович млад белградски гангстер се забърква в огромни неприятности, когато пресича пътя на мафиотски бос, който работи

Един от най-гледаните сръбски филми "Южен вятър" тръгва в българските кина от 11 януари. С над 700 000 зрители до момента, лентата е сред големите хитове на сръбското кино за последните 20 години.

Във филма на режисьора Милош Аврамович млад белградски гангстер се забърква в огромни неприятности, когато пресича пътя на мафиотски бос, който работи за шефа на полицията. В главните роли ще видим Милош Бикович, Драган Белогърлич, Небойша Глоговац и българските звезди Христо Шопов и Ивайло Захариев.

"Южен вятър" нашумя и с друга БГ следа, след като певицата Габриела Пейчев изпя песента на Камелия "Луда по тебе". Поп-фолк хитът от мутренските времена всъщност е кавър на Лепа Брена, но чак двайсетина години по-късно филмът накара мало и голямо на Балканите да пее на български.

“Мараш е автокрадец и популярен член на белградския ъндърграунд. Под опеката на Царя работата върви добре. Докато не прави грешката да открадне S-класата на български наркодилър, пътуваща към най-големия сръбски бос…”

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт