728 x 90

От 1 февруари в "Трафикантът" Клинт Истууд е от двете страни на камерата (трейлър)

От 1 февруари в "Трафикантът" Клинт Истууд е от двете страни на камерата (трейлър)

От 1 февруари "Александра филмс", Warner Bros. Pictures, Imperative Entertainment и BRON Creative представят по големите кина новия игрален филм на Клинт Истууд, драмата „Трафикантът“. Освен че е режисьор, ветеранът застава отново пред камерата, заедно със звездите Брадли Купър, Лорънс Фишбърн, Майкъл Пеня, Даян Уист и Анди Гарсия. Истууд е в ролята на Ърл Грей

От 1 февруари "Александра филмс", Warner Bros. Pictures, Imperative Entertainment и BRON Creative представят по големите кина новия игрален филм на Клинт Истууд, драмата „Трафикантът“. Освен че е режисьор, ветеранът застава отново пред камерата, заедно със звездите Брадли Купър, Лорънс Фишбърн, Майкъл Пеня, Даян Уист и Анди Гарсия.

Истууд е в ролята на Ърл Грей – над 80-годишен мъж, който е разорен, живее сам и му е забранено да продължи да се занимава със своя бизнес, но получава предложение за работа, която се състои в това просто да шофира. Изглежда достатъчно лесно, но Ърл всъщност не знае, че се превръща в куриер на нарко картел.

Той се справя толкова добре, че товарът му постоянно нараства, и Ърл се сдобива с асистент. Но той не е единственият, който следи действията на Ърл. Старецът привлича вниманието и на агента за борба с наркотиците Колин Бейтс.

И макар че финансовите му проблеми остават в миналото, предишните грешки на Ърл продължават да тежат на съвестта му. Не е сигурно дали той ще има достатъчно време да поправи тези грешки, преди органите на закона или членовете на картела да успеят да го елиминират.

„Трафикантът“ отбелязва първия път, в който носителят на „Оскар“ Истууд е от двете страни на камерата, след участието му във възхвалявания от критиците „Гран Торино“. Купър, който изпълнява ролята на Бейтс, получи своите последни номинации за „Оскар“ като актьор и продуцент на „Американски снайперист“.

Номинираният за „Оскар“ Фишбърн („Тина“) е в ролята на шефа на агенцията за борба с наркотиците; Пеня е в ролята на друг агент; носителката на „Оскар“ Уист („Куршуми над Бродуей“, „Хана и нейните сестри“) е в ролята на бившата съпруга на Ърл; номинираният за „Оскар“ Гарсия („Кръстникът 3“) е в ролята на боса на картела; Алисън Истууд е в ролята на дъщерята на Ърл; Таиса Фармига е в ролята на внучката на Ърл и Игнасио Серичио е в ролята на връзката на Ърл с картела.

Клинт Истууд е режисьор по сценарий на Ник Шенк, по мотиви от статията в списание New York Times “The Sinaloa Cartel’s 90-Year-Old Drug Mule” от Сам Долник. Истууд е също продуцент на филма чрез своята компания Malpaso, заедно с Тим Мур, Кристина Ривера и Джесика Майер, както и Дан Фридкин и Брадли Томас от Imperative Entertainment.

Изпълнителни продуценти на филма са Дейв Бърнард, Рубен Флейшър, Тод Хофман и Арън Л. Джилбърт. Джилиан Апфелбаум и Дейвид М. Бърнстийн са ко-продуценти. Творческият екип на Истууд включва още оператора Ив Беланже и художника Кевин Ишиока, заедно с дизайнера на костюмите Дебора Хопър и отличения с „Оскар“ монтажист Джоел Кокс („Непростимо“), които са работили с Истууд по много проекти през годините. Музиката е дело на Артуро Сандовал.

"Трафикантът"
Премиерна дата в България: 1 февруари 2019 г.
Световен разпространител: Warner Bros.
Оригинално заглавие: The Mule
Времетраене: 118 мин
Режисьор: Клинт Истууд
Сценарист: Ник Шенк
Оператор: Ив Беланже
Музика: Артуро Сандовал
Продуцент: Клинт Истууд, Тим Мур, Кристина Ривера и Джесика Майер
В ролите: Клинт Истууд ,Брадли Купър, Лорънс Фишбърн, Майкъл Пеня, Даян Уист и Анди Гарсия, Таиса Фармига

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт